top of page
priscilla-du-preez-vOeB66Yoriw-unsplash

Teckna försäkring direkt

Här får du prisuppgift och kan teckna försäkring direkt hos Hjerta Grupp:

Olycksfallsförsäkring

Ekonomisk trygghet vid invaliditet

Om du drabbas av invaliditet på grund av olycksfall kan detta förändra livsvillkoren dramatiskt. För att förbättra din ekonomi i händelse av invaliditet kan du teckna en olycksfallsförsäkring. Med en försäkring som ger ersättning vid invaliditet får du ekonomisk hjälp att underlätta vardagen vid en allvarlig skada. Ett olycksfall är en skada som orsakats av plötslig, ofrivillig och oförutsedd yttre händelse.

Livförsäkring

Ekonomisk trygghet vid dödsfall

En livförsäkring ger ett ekonomiskt skydd i händelse av dödsfall. Samhällets skydd för efterlevande vid dödsfall är begränsat. Med en livförsäkring ger du din familj en trygghet där de efterlevande ges möjlighet att lösa exempelvis hela eller delar av bostadslån och bli skuldfria. Pengarna kan även användas för att klara omställningen och för oförutsedda utgifter.

Barn- och Ungdomsförsäkring

     Ekonomisk trygghet vid invaliditet

En Barn- och  Ungdomsförsäkring lämnar ersättning vid sjukdom och olycksfallsskada och gäller dygnet runt. Den ger ersättning för kostnader vid långvariga och svåra skador samt ersättning vid bestående invaliditet. Ett barn är extra utsatt och det är en förhållandevis låg kostnad för det skydd som en barnförsäkring ger. 

Sjukvårdsförsäkring

     Få snabb vård om du blir sjuk

Att snabbt få vård vid sjukdom innebär att du får möjlighet att fortare komma tillbaka till en normal vardag. En sjukvårdsförsäkring ger tillgång till rådgivning, kvalificerad privatvård hos specialister och olika former av rehabiliteringstjänster som till exempel naprapat, kiropraktor, dietist mm. Det finns även möjlighet att få hjälp vid enklare besvär via app eller hemsida. Du slipper långa kötider och har möjlighet att påverka tidpunkt för läkarbesök och operationer. 

bottom of page