top of page
priscilla-du-preez-vOeB66Yoriw-unsplash

Tjänster

Jag förmedlar personförsäkringar för flera försäkringsbolag samt bistår kunder med rådgivning och hantering av försäkringar. 

Rådgivning gällande tjänstepensionslösningar, privat försäkringssparande, kollektivavtalsförsäkringar samt riskförsäkringar (ex. olycksfallsförsäkringar, sjukvårdsförsäkringar, livförsäkringar etc.).

Både du som företagare och/eller privatperson är välkommen att kontakta mig för att få hjälp att hitta lämpliga försäkringslösningar alternativt få råd kring försäkringar.

För att jag ska kunna få en inblick i dina nuvarande försäkringar måste du som kund underteckna en informationsfullmakt eller en förmedlingsfullmakt, beroende på uppdraget. Fullmakten skickas sedan till ett, eller flera, försäkringsbolag. 

Uppdraget kan vara allt ifrån att hjälpa dig att teckna enstaka försäkring till att se över och analysera hela ditt försäkringsbehov. Det kan också vara att ombesörja förvaltningen av redan tecknade försäkringar. Omfattningen av uppdraget beror på vad vi kommer överens om.

Woman Typing

Som kund har du möjlighet att få tillgång till vårt datasystem där du får en överblick av dina försäkringar.

 

Varmt välkommen att höra av dig!

bottom of page